dr. Kisfalvi Péter

10. választókerület (Kamaraerdő)

42 éve él Kamaraerdőn feleségével. Két felnőtt fia van. A Közgazdaság-tudományi Egyetemen diplomázott, majd marketing szakközgazdászi végzettséget és doktori fokozatot is szerzett ugyanitt. 1989 óta saját szoftverfejlesztő cégét vezeti.
Megalakulásától kezdve, 23 éven át tagja volt a Kamaraerdei Részönkormányzatnak. A városi önkormányzat pénzügyi bizottságában külsős tagként dolgozott 1994-től 2002-ig, majd 2002-től 2010-ig, illetve 2014-től napjainkig megválasztott területi képviselőként vett részt a városi önkormányzat munkájában.

A Kamaraerdő Alapítvány kuratóriumi elnöke volt napjainkig, a Budaörsi Városvédő Egyesület tagja. Kamaraerdőn talán nincs is olyan ember, aki ne ismerné több évtizedes közéleti tevékenységét, amelyet a kamaraerdeiek érdekében fejt ki. Vidám, humoros természetét az általa alapított Budaörs rádióban is kamatoztatta, ahol zenei műsorokat vezetett. Több éven át az MSZP helyi elnöke volt, jelenleg a Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben szeretné a városrészt jobban bekapcsolni Budaörs életébe, és határozottságát, szakértelmét a választókerületi problémák megoldása, a városrész fejlesztése szolgálatába állítani.