Stift Nándor

7.választókerület (a lakótelep északi és keleti része)

Stift Nándor 40 éve a Herman Ottó Általános Iskola tanára, és azóta szervezi lankadatlan lelkesedéssel Budaörs fiataljainak kulturális és szabadidős programjait, illetve sportéletét.
A Budaörsi Diáksport Egyesület Kosárlabda szakosztályának alapítója és edzője. Nevéhez kötődik az évről évre megszervezett Városi Sportnap, illetve a kosárlabdatorna, de jól ismerik a horgászszakkörök vagy a Zöld Körrel közösen szervezett nyári táborok résztvevői is. Nem véletlen, hogy nem tud úgy végigmenni az utcán, hogy ne venné körül csillogó szemű gyerekek és fiatalok hada, akiket barátságra, toleranciára tanít, és arra, hogy higgyenek magukban.

Tősgyökeres budaörsi, 1998 óta önkormányzati képviselő, a lakótelepi 7. számú választókerületben.

Az elmúlt ciklusban a Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottság elnökeként meghatározó szerepe volt abban, hogy mi épüljön, újuljon meg a városban. Emellett a Közoktatási, Művelődési Ifjúsági és Sportbizottság, valamint a Pénzügyi Ellenőrző Bizottság munkájában is részt vett. Mindig keményen kiállt a választókörzete érdekében, illetve kiemelkedő szerepe volt abban, hogy olyan fontos sport- és szabadidős létesítményekkel gazdagodott a város, mint az uszoda-sportcsarnok, a műfüves és füves focipályák, szabadidős és rekreációs centrumok, parkok, kültéri fitneszpályák. Újraválasztása esetén ezt a munkát kívánja folytatni, illetve szeretné elősegíteni a körzetében lévő közösségi ház, valamint az Ifjúság és a Patkó utcai két nagy játszótér felújítását.