dr. Tóth Ferenc

4. választókerület (az Alsóhatár és a Temesvári utca környéke)

Budaörsön született, és el sem tudja képzelni máshol az életét. Szakvizsgázott német, történelem és földrajz mesterszakos tanár és jogász. Az elmúlt években több budaörsi iskolában is tanított, sok száz gyermek sorsával, családjával ismerkedett meg, így betekintést nyert a budaörsiek életébe.
Szorgalmas, szeretetközpontú családból származik, és ezt a gondolkodásmódot igyekszik továbbadni oktatói tevékenysége és közéleti szerepvállalása során is.

Korábban több éven át szervezője volt a híres és érdekes embereket bemutató budaörsi Közéleti Klubnak. 2014 óta a 4. számú választókerület önkormányzati képviselője, naponta találkozik a választói- val, és igyekszik megoldani a
problémáikat. Az önkormányzaton belül a Önkormányzati Közbeszerzési Döntéshozó Bizottság elnöke és az Ügyrendi Bizottság tagja.

Budaörs iránti szeretete végigkövethető a közösségi oldalain és a helyi médiumokban is, ahol rendszeresen beszámol a város aktuális kérdéseiről, köztük a 4. számú választókerület folyamatos fejlődéséről.
Szeret sportolni, többször lefutotta a budaörsi félmaratont, imádja a természetet, a teljesítménytúrázást, lelkesen kertészkedik, lakóházuk többször lett Budaörs legvirágosabb udvara.

Ha újabb öt évre bizalmat kap Önöktől, továbbra is azon fog dolgozni, hogy Budaörs nyugodt, kiegyensúlyozott, emberközpontú és fenntarthatóan fejlődő város legyen.