Wittinghoff Tamás az újabb nemzeti konzultációról: Manipulálni akar minket a kormány

Wittinghoff Tamás azt kéri a budaörsiektől, ne dobják ki a kormány konzultációs levelét, hanem juttassák el azokat a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítványhoz. A polgármester szerint a nemzeti konzultáció kérdései álságosak, hamisak és félrevezetőek.
Wittinghoff Tamás videóüzenete

 

Hamarosan bedobják a postaládákba az újabb nemzeti konzultáció kérdőíveit, ami a koronavírusról és a gazdaság újraindításáról szól és 13 kérdést tartalmaz. Ezzel kapcsolatban videón keresztül szólt a budaörsiekhez és tett közzé felhívást a közösségi oldalán Wittinghoff Tamás polgármester.

 

Wittinghoff Tamás videójának bevezetőjében elmondja, hogy hamarosan jó drága, milliárdokba kerülő levelet fognak kapni a budaörsiek is a kormánytól. Szerinte olyan kiadásról van szó, amelynek jobb helye volna például a munkahelyteremtésben, illetve az egészségügyben.

A polgármester szerint a költségeken túl az újabb nemzeti konzultáció kérdései ráadásul álságosak, hamisak és félrevezetőek.

Videójában kijelenti, hogy egyetért a két országgyűlési képviselővel, Szél Bernadettel és Hadházy Ákossal, miszerint a nemzeti konzultáció csak propaganda.

„… Nem konzultálni, hanem manipulálni akar minket a kormány …” – véleménye szerint.

Ezért Wittinghoff Tamás azt kéri a budaörsiektől, hogy ne dobják ki a kormány konzultációs levelét, hanem juttassák el azokat a Tisztességes és Igazságos Társadalomért Alapítvány (TITA) címére (1401 Budapest, Pf. 152).

Borítékot, személyes adatokat nem gyűjtenek és nem kérnek a képviselők. A csatlakozók anonim módon üzenhetnek a kormánynak a kérdőívek küldésével – áll a videóban.

 

A posták a mintegy 7,8 millió küldeményt ütemezetten kapják meg. Az országszerte nagyjából nyolcezer kézbesítőhelyre megérkező leveleket néhány napon belül viszik ki a postások a háztartásokba, így nagyjából július 15-éig minden címzetthez eljutnak.

 

Forrás: Budaörsi Infó