Kamaraerdő választ július 3-án – Mi Hajdu Lászlót ajánljuk Önöknek!

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület Hajdu Lászlót, a 10. számú választókerület önkormányzati képviselőjelöltjét ajánlja a kamaraerdeieknek, aki megválasztása esetén Kamaraerdő fenntartható fejlődéséért és a kamaraerdei érdekek érvényesüléséért kíván dolgozni Budaörsön.
Hajdu László 2006-ban költözött Budaörsre, 16 éve él Kamaraerdőn két lányával. Nem ismeretlen számára az önkormányzati munka, 2006-ban Újbudán indult, és választották meg egyéni önkormányzati képviselőnek. 2006 és 2010 között a környezetvédelmi tanácsnoki pozíciót is betöltötte. Elkötelezett a fenntartható, energiahatékony beruházások, a napelemes, napkollektoros rendszerek kiépítése mellett, mert ezzel csökkenthetők a társas- és családi házak energiaköltségei.

Jelenleg budaörsi cégét vezeti, amely saját fejlesztésű környezetbarát termékeket értékesít országosan. 

Kiemelten fontosnak tartja, hogy Kamaraerdő továbbra is élhető, nyugodt, biztonságos környezetet nyújtson a helyi közösség számára, ezért 2019 óta a Kamaraerdei Részönkormányzat tagjaként dolgozik a városrészért.

 

Hitvallása, hogy a jövő generációinak példát mutatva szükséges értékeinket megőrizni és fejleszteni, hiszen „a Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön”.

Munkája mellett számos terület érdekli, szabadidejében amatőr régészként kutatja a város múltját. Két tinédzser lánya van, akik itt élnek vele Kamaraerdőn. 

Szülőként kiemelten fontos számára a családok biztonsága. Szakértelmét és tapasztalatát Kamaraerdő zöldítése, lakókörnyezetünk biztonságossá tétele érdekében szeretné kamatoztatni.

A Budaörs Fejlődéséért Egyesület színeiben, és támogatásával indul az időközi választáson. Megválasztása esetén Kamaraerdő fenntartható fejlődéséért és a kamaraerdei érdekek érvényesüléséért kíván dolgozni Budaörsön.

 

Kérjük, július 3-án tiszteljék meg bizalmukkal egyesületünk jelöltjét! Köszönjük előre is! 

Kapcsolat: hajdu.laszlo@budaorsfejlodeseert.hu