Képviselőink

A Közgazdaságtudományi Egyetem (ma Budapesti Corvinus Egyetem) külkereskedelmi szakán szerzett közgazdász diplomát, majd újságíró szakképesítést. Tárgyalási szinten beszél németül és angolul.


Budaörsön nőtt fel, előbb a Kesjár Csaba Általános Iskolába, majd az Illyés Gyula Gimnáziumba járt. Tanulmányait a Budapesti Corvinus egyetemen folytatta, ahol az ország legjobb környezetpolitikai és környezet-gazdaságtani szakembereitől tanult.


Tősgyökeres budaörsi sváb családból származik, a hagyományok és a konzervatív értékek tisztelője. Gyermekkora óta a 3. számú választókerületben él, rengeteg szállal kötődik a városhoz, igazi lokálpatriótának vallja magát.


Budaörsön született, és el sem tudja képzelni máshol az életét. Szakvizsgázott német, történelem és földrajz mesterszakos tanár és jogász. Az elmúlt években több budaörsi iskolában is tanított, sok száz gyermek sorsával, családjával ismerkedett meg, így betekintést nyert a budaörsiek életébe.


Az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán szerzett diplomát, és jogászként dolgozott közel három évtizeden át; egy piacvezető környezetvédelmi részvénytársaság jogi irodáját vezette.
36 éve él Budaörsön feleségével, aki vezető jogtanácsosként dolgozik. Egy– már felnőtt – fia és egy lánya van.


Régi budaörsi családból származik, háziorvosként szinte az egész város ismeri és szereti. A Semmelweis Orvostudományi Egyetemen cum laude minősítéssel szerzett diplomát. Először tüdőgyógyászatból szakvizsgázott, és Törökbálinton, a Pest megyei Tüdőgyógyintézetben dolgozott közel másfél évtizeden át.


Stift Nándor 40 éve a Herman Ottó Általános Iskola tanára, és azóta szervezi lankadatlan lelkesedéssel Budaörs fiataljainak kulturális és szabadidős programjait, illetve sportéletét.


Feleségével 38 éve él a budaörsi lakótelepen, immár nyugdíjasként, négy unoka nagypapájaként. Diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte, 2002-ig fejlesztő vegyészmérnökként dolgozott az MTA Izotópkutató Intézetében. 


Farkas Benedek az Illyésben érettségizett 2013-ban, itt volt diákelnök, amikor elkezdődött a közoktatás átalakítása. Diáktársaival fórumokat és tüntetéseket szerveztek iskoláink védelmében. Oktatási intézményeink államosítása elleni hangos kiállásával egyenesen a budaörsi közélet közepébe csöppent.